ZGODBA DRUŽINSKE VRTNARIJE CORNUS


Smo družinski proizvodni obrat, kjer vzgajamo sadike zelenjadnic, začimbnic in jagod. Že vrsto let slovimo kot vodilni v dejavnosti vzgoje in pridelave sadik.

Naši rastlinjaki se raztezajo v osrčju Prlekije, v Logarovcih pri Ljutomeru, na treh hektarjih površin. Skupno pridelamo okoli 15 milijonov sadik letno, ki jih prodajajo v več kot 200 trgovinah v Sloveniji. S sadikami Cornus je zasajenih 400 hektarjev površin po vsej državi. Naše sadike niso gensko spremenjene, so brez virusov, bolezni in vrhunske kakovosti. Sadike so prilagojene našim klimatskim razmeram in testirane v Sloveniji.

Zakaj izbrati sadike Cornus?

– Vse naše sadike so vzgojene v Sloveniji, v osrčju Prlekije, kar pomeni, da so prilagojene našim klimatskim razmeram in testirane v Sloveniji.

– Sadike rastejo v zelo kvalitetnem rastnem substratu, ki jim omogoča optimalno rast in razvoj korenin. Vse so skrbno pregledane in predane v prodajo takrat, ko so v najboljši razvojni fazi za sajenje.

– Naše sadike so vzgojene po standardih slovenske zakonodaje, ki so  zelo strogi glede uporabe fitofarmacevtskih sredstev.

– Z nakupom naših sadik podpirate domače slovensko gospodarstvo in slovenske družine.

– Slovenske sadike manj obremenjujejo okolje, saj je pot do kupca krajša, kot pri sadikah, ki pridejo iz tujine. Transport iz tujine je dolgotrajen proces, ki lahko škoduje sadiki.

Sadike Cornus Križevci - rastlinjaki
Obdelava sadik - sadike cornus
Sadike zelenjave Cornus - Druzina Belec
0
Let znanja in izkušenj
0
+
Miljonov prodanih sadik letno
0
+
Hektarje obdelovalnih površin
0
+
Zaposlenih